Kokeet oon ohitsee! Ihan kokonaan finito tältä lukuvuodelta! Ja kohta on TET-viikko, ei koulua! Siis nyt on kyllä maailman kirjat sekasin. Voiko näin täydellistä päivää ollakaan?

Oli tänään markkinat keskustassa. Lakua, pehmiksiä, hattaraa, paistettuja muikkuja (raukka parat), ja mikä tärkeintä HELIUM-PALLOJA! Siis oikeesti, mitä on bailut ilman niitä? Meillä oli sairaan hauskaa. Kyylättiin jätkiä, kierreltiin ja naurettiin, pelättiin räsähtäviä helium-palloja, ja Janika osti semmosen mustan pipon jossa lukee Isäntä. Mä olin naistenmiehen kannalla, koska Ilonpilaaja eikä Pummi oikeen sopinut siihen. Mutta se otti sen isännän kuitenkin...
Ja pikkuveli osti tietenkin jonkun idioottimaisen ilmapallo pampun, ja liehittelee exäänsä tuolla ikkunan toisella puolella. Mutta pääasia oli, että hauskaa oli. Opettajiin törmättiin, joista yks ei ollut huomaavinaankaan meitä (se oli sen jälkeen kun Janika oli ostanut sen Isäntä pipon. Ei ihme siis) ja käytiin kanssa uittamassa Veskussa Emilia-paperia hautajaismusan tahtiin, kuteen perinteeseen kuuluu. Ja meinattiin käydä urkkimassa rannassa saunovia ihmisiä (saunomiskisat) mutta me ajateltiin ettei ne ilahdu siitä. Ilmat on kamalat... Ja sillain.

Koulussakin oli ihan mukavaa. Oli Gosplay päivä japanikerholla, ne oli pukeutunt japanilaisiks rock-tähdiks ja sarjakuva hahmoiks. (Manoja oli KOLME kappaletta. Eikä KUKAAN puhunut.) Oli hauskaa seurata niitä. Vaatteet oli omaperäsiä.

Anyway. Tervehdykseni kuuluu: Le poulet roti! (Kana grillattuna)