Heips, ihmiset!

Kesa jatkuu, ja ma vietan aikani Amerikassa. Ilmat on lampimat (alkaa ihmetelko a ja o (pisteilla) kirjainten puuttumista, silla eihan naiden nappaimistossa sellaisia ole. Arvatkaa vaan oliko tahan systeemiin hankala totutella.) vaikka eilen olikin ukkosmyrsky (mika ihmeen ukkosmyrsky, ei siella kun vahan jyrissyt). Ollaan kayty shoppailemassa lahimmassa ostoskeskuksessa, joka oli vahintaankin valtava. Ostosaalis: kaksi paitaa, Fruits Basket manga 15 ja... ja... Niin, siina se kai oli. Pienempi serkuista tuijottaa koko ajan tossa vieressa kun kirjoitan, luojan kiitos etta se ei ymmarra sanaakaan suomea.  Itseasiassa, tanne kirjoittaminen oli vain tekosyy saada se pois mun tieltani, etta voin alkaa lukea mangaa - se nimittain on englanniksi, ja muutenkin, minua hairistee ihan alyttomasti, kun se heiluu tossa vieressa ja odottaa etta tulen pois koneelta. Mutta jos se jattais mut rauhaa, ma suoriutuisin taalata paljon nopeammin pois.
Geez.
Uima-altaillakin oltiin eilen, mutta siina usikenteli niin plajon kuooleita otokoita, etten ma voinut siella kauaa viihtya. Eika niita otokoita oikeesti ollut vaan muutamaa, vaan joka puolella, missa niita vaan oli mahdollista olla, niita oli. Ei oikein innostanut sukeltamaan.
Lentokonematkakaan ei ollut niin kamala kuin olisi voinut olettaa. Kymmenen tunnin lennolla oli viihdykkeena kiva tv-ruutu, josta sai itse vapaasti valita, halusiko kenties katsoa elokuvia (Lumottu, 27 dresses, the phantom of the opera, jumper yms yms.), tv-ohjelmia (heroes, greyn anatomia, ruma Betty, kaikki rakastavat raymondia, frendit, simpsonit...), kuunnella musiikkia (sisalsi lyhyesti melkein kaiken mita mu Ipodissani on, eli se oli taivas. Jopa Bleachin alkutunnari oli siella.), pelata peleja (shakki, sudoku, palapeli, muistipeli) ja niineteenpain. Kymmenen tunita kuluu siina kylla aika nopeesti.
Ph. Taytynee kai menna nyt lukemaan. Loysin yhden lupaavan mangan, ja tahdon lukea sen.
Naa.

Kirjoittelemisiin.